Sinoči v Sohu

Sinoči v Sohu

MMC Gledamo, 30. oktober 2021 ― Režiserja Edgarja Wrighta poznamo po filmih, kot so Noč neumnih mrtvecev, Vroča kifeljca in Pr’ konc sveta, v katerih se je žanrov grozljivke, kriminalke in znanstvene fantastike lotil skozi prizmo komedije in parodije.
Delo na zahtevo

Delo na zahtevo

MMC Gledamo, 29. oktober 2021 ― Ali ni fantastično, kadar se odpravimo na pustolovske počitnice brez rezervacije strehe nad glavo in mehkega vzglavnika pod njo? Nastanitev si iščemo sproti, samo podrsamo po mobilnem telefonu, se prijavimo v račun, tapnemo in stvar je urejena.
Sadeži pozabe

Sadeži pozabe

MMC Gledamo, 23. oktober 2021 ― Ko sem pred dnevi omenila kolegici, da si moram pred pisanjem obuditi občutke na film, ki sem si ga prvikrat ogledala že v okviru lanskega Liffa, mi je hudomušno odgovorila, da to pa res ni potrebno, saj prav take vendar že dobro leto in pol doživljamo.

Kot v filmu

Radio Študent, 18. oktober 2021 ― Če ste se v toku prejšnjega tedna sredi kakšnega kosila naključno vprašali, kako bivata slovenski in evropski avdiovizualni prostor in ali sta si že našla zavetje pred finančno negotovostjo, ste lahko odgovore ali, raje, poskuse odgovorov na svoje goreče preizpraševanje slišali na Mednarodni konferenci Ministrstva za kulturo in Evropske komisije za medijske politike v
še novic